Våre kjøretøy

I vår bransje er vi avhengige av solide kjøretøy som behersker de mange oppdragene vi får gjennom året. Kvalitet og fokus på forutsatt bruk er viktig når vi velger kjøretøy til våre oppdrag.

Servicebil

Vi har egen servicebil til å ta de letteste oppdragene.

Denne har også med seg batterier som kan skiftes med en gang ved behov. Har du vært uheldig å fylt feil drivstoff, har den også en sugeslange som sørger for at alt blir sugt opp igjen og at du kan fylle riktig drivstoff.

VW Transporter ''Go''

Go-bilen blir brukt til oppdrag som kan fikses på stedet. Trenger du nytt batteri, ny olje, nye vindusviskere, starthjelp eller plugging av dekk? Da skal du ikke se bort i fra at det er denne bilen som kommer for å hjelpe deg.

Typiske oppdrag for Go-bilen::
  • Skifte batteri
  • Tanktømming
  • Utelåsing
  • Starthjelp

Lett berger

Vi har også en liten lett berger.

Den kan kjøre inn i parkeringshus og blir også brukt på trange plasser samt den er veldig effektiv på utforkjøringer/fastkjøringer hvor vi kommer nær havaristen. Denne har støtteben og vinsj samt brille til å slepe med seg bil.

I våre assistanseprogram dekkes også ofte leiebil hvis bilene må på verksted, Derfor har vi 13 utleiebiler som vi bringer ut til kundene og kundene kan tilbakelevere på det verkstedet hvor deres bil er reparert.

Volkswagen Amarok

Vårt siste trumfkort på trange og utilgjengelige steder. Med 4×4, kraftig vinsj og støtteben skulle vi kunne klare å håndtere de fleste typer oppdrag.

Bilen er hovedsaklig tiltenkt personbilberging.

Bergningsbilen er full av kraft, er utstyrt med firehjulsdrift og automatgir. Bilen er forøvrig registrert som varebil, med kapasitet på 1t slepvekt på brille, men godkjent for 7t vogntogvekt.

Tekniske spesifikasjoner:
  • Vinsj 39t trekkraft
  • Brille for transport av personbil, max 1stk
  • Tilleggsutstyr for slep av motorsykkel, max 1stk
  • 2stk dolly’er for slep av hele kjøretøy på et begrenset område.

Planvogner

Planvogner er de kjøretøyene vi bruker mest.

VI har 7 planvogner, hvorav to med brille eller tilsvarende spesifikasjoner. Nyttelast på bilene er fra tre til ni tonn.

Tung bil

Vi har flere store kjøretøy med vinsjer opp til 20 tonn hver og det er to på hver bil.

Disse blir brukt på vogntog, trailere og busser. Samt vi har noen oppdrag fra annen industri som har behov for stor trekkraft

Båtberging

Vi har en Targa 27,1 som vi bruker til å assistere båter som har enten motorstopp , kjørt på land eller sunket.

På båter som har kjørt på land bruker vi gjerne luftputer til å få heist båten litt opp slik at vi kan tette eventuelle hull i skroget og får lagt paller under slik at båten ikke får mer skade.

Vi bruker også luftputer når vi hever sunkne båter og en trekkvogn med kran som vi transporterer båter med. Vi disponerer også en flåte med kran og påhengsmotor som vi bruker på innsjøer og plasser vi ikke kommer til med Targaen. Båten blir i tillegg brukt til vaktbåt under arrangementer som Gladmat som vaktbåt/service båt og Politiet disponerer også båten når det trengs.

Båten blir også brukt til bil-assistanser på øyer i Ryfylke for å komme hurtig fram på de jobbene vi tror vi kan reparere bilene.